Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Berkongsi informasi drama dan telemovie tv terbaru.

older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 9 | newer

  0 0
 • 10/11/12--20:12: Dendam Sarakit, Seram TV3

 • Dendam Sarakit drama terbaru di slot Seram, saksikan drama bersiri “Dendam Sarakit” yang bakal menggantikan “Waris” mulai 27 September 2012, setiap hari Khamis pada jam 10.00 malam. Drama bersiri 13 episod terbitan Wayang Tinggi Production ini diarahkan oleh Fairuz Loy dengan nukilan skrip oleh Azmy Ariff telah membariskan pelakon-pelakon popular tanahair seperti Fouziah Gous, Zain Hamid (Ruffedge), Sharifah Sakinah, Datin Noniswara, Namron, Dato’ Zamshuri Ramli, Adam Shah, Jaslin Puasa, Jobot dan Ucop Cecupak.

  “Dendam Sarakit” mengisahkan cinta seorang isteri yang tidak kesampaian akibat dirogol dan dibunuh ketika suaminya, Rafiq pulang ke Kuala Lumpur melawat ibunya, Puan Mariam selepas beberapa bulan mereka berkahwin. Rafiq (Zain Hamid) ditugaskan oleh majikannya di sempadan Malaysia / Thailand. Dia telah bertemu dengan Sarakit (Fouziah Gous), seorang gadis berketurunan Siam. Walaupun hubungan cinta Rafiq dan Sarakit tidak direstui oleh ibu Rafiq, Puan Mariam (Datin Noniswara), mereka telah berkahwin dan berjanji untuk sehidup semati walaupun apa halangan yang datang. Sinopsis penuh..

  Openig Video Dendam Sarakit
  Closing Video Dendam Sarakit

  Total 13 Episod
  Episod 03 - 11 Okt | Online Video
  Episod 02 - 04 Okt | Online Video
  Episod 01 - 27 Sep | Online Video

  Tags: youtube Dendam Sarakit, mediafire Dendam Sarakit, online Dendam Sarakit, download Dendam Sarakit, lagu tema Dendam Sarakit, sinopsis Dendam Sarakit, pelakon Dendam Sarakit


  0 0
 • 10/12/12--06:33: Mara Clara (Filipino Drama)

 • The story is about two girls that were switched at birth. One girl was named Mara, and she grew up as a nice, intelligent, sweet, down-to-earth but a very poor young lady. The other girl was named Clara, a mean, spoiled, intelligent, but a very rich young lady. They both went to the same school and became very close friends. Then Clara thought Mara was just being friends with her because she thinks Mara is trying to steal everything away from her. Then Clara starts to hate Mara fully as a form of revenge and makes Mara's life miserable. They do not know that Clara was supposed to be Mara, and Mara was supposed to be Clara, which means Mara was supposed to be the prosperous one and Clara was supposed to be the impoverished one. Will Mara and Clara ever find out who they really are?

  Episod 60 - Akhir
  Episod 53-54 (Special request from Fikri Adhiey & are cykien)

  Episod 49-50
  Episod 47-48 (11 Oct)
  Episod 45-46
  Episod 43-44
  Episod 41-42
  Episod 39-40
  Episod 36-38
  Episod 35
  Episod 33-34
  Episod 31-32 (30 Sept)
  Episod 29-30 (28 Sept)
  Episod 27-28 (27 Sept)
  Episod 25-26
  Episod 23-24 (25 Sept)
  Episod 21-22
  Episod 17-20
  Episod 15-16  (16 Sept)
  Episod 13-14
  Episod 11-12
  Episod 09-10
  Episod 07-08
  Episod 05-06
  Episod 03-04
  Episod 01-02

  Tags: youtube, mediafire, online, download, lagu tema, sinopsis, pelakon


  0 0
 • 10/12/12--06:35: Obsesi, Samarinda TV3 (2008)

 • Guys, siapa nak follow citer ni? klu ramai nak, kaze update sikit2 sampai habis.

  Drama bersiri ‘Obsesi’ ini bermula dengan perkahwinan Tengku Azzuddin (Remy Ishak) dengan Shirly Chua (Estelle Looi) yang tidak direstui oleh keluarga kedua-dua belah pihak. Walaupun rumahtangga mereka bahagia kerana saling mencintai, hidup mereka terpencil daripada kaum keluarga dan sanak saudara. Malah ada ahli keluarga kedua-dua belah pihak yang langsung tidak tahu tentang perkahwinan mereka.

  Shirly berasal dari keluarga kaya, tetapi ibu dan ayahnya telah meninggal dunia. Dia cuma mempunyai seorang adik bernama Paul (Zachery F) dan sebahagian besar harta pusaka telah diwasiatkan oleh ayahnya kepada Shirly. Keadaan ini membuatkan Paul tidak berpuas hati dan apabila Shirly berkahwin dengan Tengku Azzuddin, Paul menganggap Tengku Azzuddin mahu membolot harta Shirly, lalu memusuhinya.

  Pada suatu hari, dua tahun lalu selepas Tengku Azzuddin dan Shirly mendirikan rumahtangga, Tengku Mariam (Hjh Fauziah Nawi), ibu Tengku Azzuddin, telah mengadakan majlis hari jadinya di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Dia hanya menjemput ahli keluarga terdekat sahaja namun oleh kerana Shirly merupakan menantu yang tidak direstui, dia tidak dijemput ke majlis itu.

  Shirly yang tidak mahu hubungan suami dengan ibu mertuanya terputus mendesak Tengku Azzuddin supaya menghadiri majlis itu. Untuk mengelakkan dari bersengketa disamping mencurigai isterinya curang, Tengku Azzuddin bersetuju untuk pergi namun di tidak ke rumah ibunya sebaliknya dia ke pejabat. Keadakan menjadi kelam kabut apabila Shirly ditemui oleh pembantu rumahnya mati dibunuh.

  Polis mengklasifikasikan kejadian di rumah Tengku Azzuddin sebagai rompak dan bunuh namun Paul tidak bersetuju dengan klasifikasi yang dibuat oleh polis. Dia yakin Tengku Azzuddin bertanggungjawab, lebih-lebih lagi apabila semua harta yang ada atas nama Shirly bakal menjadi milik Tengku Azzuddin. Dia tidak berpuas hati kerana Tengku Azzuddin tidak ditangkap dan didakwa.

  Apabila perbincangan dengan peguam tidak mendatangkan hasil yang diingini, dia bersumpah akan mencari sendiri maklumat yang boleh membuktikan kesalahan Tengku Azzuddin. Manakala, Tengku Mariam yang kasihan dengan anaknya yang sentiasa murung ingin menjodohkan Tengku Azzuddin dengan Suriati (Lisa Surihani). Berjayakah Paul membuktikan Tengku Azzuddin sebagai pembunuh? Siapakah pembunuh sebenar Shirly dan dapatkah Tengku Azzuddin menerima Suriati dalam hidupnya?

  Total 25 Episod

  Episod 02-03
  Episod 01

  Tags: youtube, mediafire, online, download, lagu tema, sinopsis, pelakon


  0 0
 • 10/12/12--08:03: Runtun Qalbu, Zehra TV3

 • Drama Runtun Qalbu mengisahkan tentang Qalbu (Kamal) yang melalui satu penghijrahan dalam hidupnya dari hitam kepada seorang hamba yang taat. Namun, sejauh mana dia berubah dan lari dari kehidupan lamanya, semakin itu juga dia dekat dengan hakikat dan sejarah yang pernah dilaluinya sebelum itu.Namun pada itu, Qalbu sentiasa menjadi perhatian jirannya, Idayu (Fasha) yang menyimpan perasaan terhadapnya. Tanpa memikirkan soal kerja Qalbu seorang penjaga bilik mayat dan personalitinya yang pelik, Idayu yang juga anak kepada pemandu teksi itu tetap menyukainya. Qalbu tidak punya hobi lain selain berada di sebuah masjid yang akhirnya menemukannya dengan seorang gadis yang kerjanya mengajar kanak-kanak mengaji, Ustazah Fatihah (Fida). Sinopsis lain

  Lagu Tema: Noktah - Hazama, Demi Asma Mu - Rafidah Ibrahim

  Opening Video Runtun Qalbu
  Closing Video Runtun Qalbu

  Episod 04 - 12 Okt | Online Video
  Episod 03 - 05 Okt | Online Video
  Episod 02 - 28 Sept | Online Video
  Episod 01 - 21 Sept | Online Video

  Tags: youtube Runtun Qalbu, mediafire Runtun Qalbu, online Runtun Qalbu, download Runtun Qalbu, lagu tema Runtun Qalbu, sinopsis Runtun Qalbu, pelakon Runtun Qalbu


  0 0
 • 10/12/12--08:59: Salahkah Aku, Cerekarama TV3
 • Update sinopsis Cerekarama Sabtu ini, 13.10.2012. mengisahkan tentang pasangan suami isteri iaitu Adam dan Allysa yang mempunyai gaya hidup berbeza. Adam seorang yang sangat warak merupakan kelulusan jurusan ilmu syariah Universiti Al-Azhar, Mesir manakala Allysa seorang yang gemar bersosial. Adam cuba menasihati isterinya itu tetapi sring gagal kerana bagi Allysa, Adam terlalu memaksa. Akhirnya, Adam menemui jalan buntu, Allysa bukan sahaja tidak berubah bahkan semakin hebat bersosial. Atas nasihat Ustaz Khalid yang merupakan guru dan tempat rujukan agamanya, Adam bersetuju untuk masuk ke dunia Allysa. Apakah yang akan berlau seterusnya, saksikan sabtu ini ek guys.

  Video Promo


  Tags: youtube Salahkah Aku, mediafire Salahkah Aku, online Salahkah Aku, download Salahkah Aku, lagu tema Salahkah Aku, sinopsis Salahkah Aku, pelakon Salahkah Aku


  0 0


  Evolusi KL Drift The Series ini dibintangi Syamsul Yusof, Puteri Sarah Liyana, Zain Saidin, Zach (X-Factor), Ridzuan Hashim dan Ammar Alfian Aziz, ia turut diserikan dengan penampilan khas pelakon Aaron Aziz yang membawakan watak antagonis bersama Norman Hakim. Evolusi KL Drift adalah paparan kehidupan remaja yang mencari hala tuju identiti membawa kepada asimilasi rasa yang berupaya menjerumuskan mereka ke dalam perubahan yang ketara diterajui dua watak utama Zack dan Sham, dua nama yang sinonim dengan istilah keakraban. Hubungan sebagai dua sahabat karib yang sama-sama berkongsi hobi dan minat dalam bidang perlumbaan kereta drift.

  Kelazimannya bidang perlumbaan kereta drift didominasi oleh golongan maskulin tetapi ianya tidak menghalang Fasha, teman wanita Zack untuk memecahkan monopoli itu dan menjadikannya sebagai hobi yang dikira ‘daring’ dan agresif.

  Rentetan daripada sejarah kehidupan Fasha yang telah mengakibatkan krisis identitinya mendorong Zack lebih bersikap protektif terhadap pergaulan Fasha. Perjalanan kehidupan Fasha telah dikongkong bagi menghalangnya daripada bergaul semula dengan golongan yang pernah menjerumuskan Fasha ke lembah yang tidak sihat.

  Dalam kesibukan melegakan pergolakan Zack dan Fasha, rupa-rupanya dalam diam dan tanpa disedari telah lagir cinta dalam diri Sham terhadap Fasha. Namun perasaan itu terpaksa diketepikan kerana tidak mahu merosakkan hubungan akrabnya dengan Zack.

  Di sebalik kekalutan ini, Joe dan Karl rasa tercabar apabila kegiatan mereka dalam menjerumuskan anak-anak muda yang meminati bidang lumba kereta drift ke alam yang mengkhayalkan dihalang oleh Zack dan rakan-rakannya.

  Maka bagi menyelesaikan masalah yang timbul antara Zack dan Joe mereka telah membuat keputusan untuk berlumba kereta yang dianggap sebagai satu ekspresi bagi melepaskan keegoan masing-masing.


  Episod 02 - 11 Okt | Online Video (sumber Myklik RTM)
  Episod 01 - 04 Okt | Online Video (sumber vanspablo.com)

  Tags: youtube, mediafire, online, download, lagu tema, sinopsis, pelakon


  0 0

  Download 145mb | Ep 13 (Akhir)

  Tags: youtube Awal Lagi, mediafire Awal Lagi, online Awal Lagi


  0 0
 • 10/17/12--09:26: Neraka Abah, Skrin Di 9


 • Drama Neraka Abah (Ayah) malam ini mengisahkan tentang Kimi, seorang remaja yang terpaksa menanggung derita selepas kematian ibunya. Pak Kamil seperti hilang akal dan terus menyalahkan Kimi di atas pemergian isterinya yang tercinta. Sejak itu, Pak Kamil terus mengabaikan tanggungjawabnya sebagai seorang bapa, menjadi seorang pemabuk dan kaki judi sehingga menyebabkan Kimi terpaksa menguruskan hal adiknya, Acik sendirian dan menempuh pelbagai kesukaran. Saksikan kesudahan cerita menarik ini jam 8.30 di TV9.

  Lakonan Azhan Rani (Kamil), Syafie Naswip (Kimi), Rykarl Iskandar (Acik), Zarina Zainoordin (Cikgu Saadah), Liza Abdullah (Esah), Amyza Aznan (Nab).

  Lagu latar, Anugerah Terindah - Aril AF

  Download 308mb - 17 Okt | Online Video

  Tags: youtube Neraka Abah, mediafire Neraka Abah, online Neraka Abah, download Neraka Abah, lagu tema Neraka Abah, sinopsis Neraka Abah, pelakon Neraka Abah


  0 0

  Tersalah Cinta telemovie sempena raya haji 26hb ini, tengok promo tadi di TV3 macam best, lakonan Aqasha, Johan Asa'ri, Neelofa dan Rita Rudaini. Drama ini mengisahkan Rahimi yang baru sahaja bekerja sebagai seorang mutawif di agensi pelancongan untuk menguruskan umrah.

  Tags: youtube Tersalah Cinta, mediafire Tersalah Cinta, online Tersalah Cinta, download Tersalah Cinta, lagu tema Tersalah Cinta, sinopsis Tersalah Cinta, pelakon Tersalah Cinta


  0 0
  0 0  Tayang pada 25hb Khamis jam 8.30 mlm. Kiblat Rindu mengisahkan Aidil sangat menyayangi ibunya Leha. Walaupun dia tidak sempurna seperti anak-anak lain namun dia amat sayang dan hormat ibunya. Kehidupan mereka sangat bahagia sehinggalah Leha meninggal dunia. Semenjak itu, Aidil dijaga oleh Mail dan Isterinya, Senah. Kehadiran Aidil tidak disenangi oleh Senah walaupun Aidil adalah anak saudaranya sendiri. Setiap kali Mail keluar bekerja, Senah anak mendera Aidil tanpa belas kasihan. Ini membuatkan Aidil bertambah rindu dengan arwah ibunya. Hampir setiap hari Aidil menjenguk kubur ibunya dan menggenggam gambar ibunya sehingga menjadi lusuh.

  Tags: youtube Kiblat Rindu, mediafire Kiblat Rindu, online Kiblat Rindu, download Kiblat Rindu, lagu tema Kiblat Rindu, sinopsis Kiblat Rindu, pelakon Kiblat Rindu


  0 0


  Aku Ingin Bahagia mengishakan Wan selalu dihina dan dikeji dengan panggilan 'Lembam' oleh orang kampung kerana kecacatan akalnya. Wan berhajat untuk berkahwin dengan Ustazah Salmah. Kerana kebaikannya, Ustazah Salmah sudi menerima Wan dan kehidupan mereka dijalani dengan bahagia. Ustazah Salmah menjaga Wan dengan penuh kasih sayang. Namun, ditakdirkan Ustazah Salmah dijemput Ilahi beberapa lama selepas itu kerana menghadapi kanser serviks. Wan hidup menderita selepas kematian isteri dan emaknya kerana tidak seorang pun yang ingin mengambil tahu akan kehidupanya. Saksikan kesudahan telemovie ini Rabu 24hb jam 8.30 malam di TV8, saluran 119.

  Tags: youtube Aku Ingin Bahagia, mediafire Aku Ingin Bahagia, online Aku Ingin Bahagia, download Aku Ingin Bahagia, lagu tema Aku Ingin Bahagia, sinopsis Aku Ingin Bahagia, pelakon Aku Ingin Bahagia


  0 0  Sinopsis ringkas telemovie Tasbih Yang Terlerai, pemergian Idrus telah membuatkan Salmah mengabdikan sepenuh kehidupannya untuk beramal ibadat dan membesarkan anak tunggalnya, Muhammad dengan penuh kasih sayang. Telemovie akan ditayangkan pada 26hb 8.30 malam di saluran 119, TV9.

  Lakonan Syafie Naswip, Fatimah Abu Bakar, Sara Ali dan Yatt Hamzah. Arahan Faisal Ishak. Skrip Mohd dan Shahnaz Putra.

  Tags: youtube Tasbih Yang Terlerai, mediafire Tasbih Yang Terlerai, online Tasbih Yang Terlerai, download Tasbih Yang Terlerai, lagu tema Tasbih Yang Terlerai, sinopsis Tasbih Yang Terlerai, pelakon Tasbih Yang Terlerai


  0 0


  Sinopsis ringkas, Norjinah masih menunjukkan sikap dingin terhadap adiknya Norseha, akibat dari peristiwa lama yang pernah berlaku ke atas hidup mereka.

  Download
  Episod 09 - 19 Okt | Online Video
  Episod 08 - 04 Okt | Online Video
  Episod 07 - 28 Sept | Online Video
  Episod 06 - 21 Sept | Online Video
  Episod 05 - 20 Sept | Online Video
  Episod 04 - 14 Sept | Online Video
  Episod 03 - 13 Sept | Online Video
  Episod 02 - 07 Sept | Online Video
  Episod 01 - 06 Sept | Online Video

  Tags: youtube Trilogi Cinta 2, mediafire Trilogi Cinta musim 2, online Trilogi Cinta 2, download Trilogi Cinta musim 2


  0 0  Tags: youtube, mediafire, online, download


  0 0

  Johan dan Umie

  Pelakon
  Johan Asari, Umie Aida, Qhusairi Razali (Qi), Anzalna Nasir, Nadia Nissa.

  Sinopsis
  Ajaibnya Cinta mengisahkan tentang seorang pemuda bernama Affendi yang kerap mencuri. Seluruh penduduk kampung tahu tentang perangai buruk Affendi termasuklah emak Affendi sendiri yang mengakui tidak mampu lagi menasihati anaknya. Suatu hari, Affendi memecah masuk ke dalam rumah Ramli untuk mencuri tiket perlawanan bola seperti yang dijanjikannya pada Musliha. Namun, Affendi tertangkap dan dipukul oleh Ramli serta kawan-kawannya. Mak Tom yang menyedari situasi tersebut datang menyelamatkan Affendi. Apakah Affendi akan menyedari kesilapan yang dilakukannya atau dia tetap dengan perangai buruknya?

  Lagu Tema
  Tetty Kadi - Siapa Pernah Jatuh Cinta

  Download
  Ajaibnya Cinta - 24 Dis - 350mb | Online Video

  0 0
 • 10/21/12--06:41: Al Kuliyyah - Haji Akbar
 • 0 0
 • 10/21/12--06:43: Semanis Kurma (2012), TV9
 • Program bual bicara menarik yang menampilkan isu-isu pemasalahan keluarga terutamanya rumahtangga ini yang banyak memberi pandangan dan dorongan kepada pasangan bermasalah atau mempunyai sebarang kemusykilan tentang hidup berumahtangga ini juga turut menjemput dua tetamu di studio untuk berkongsi pengalaman berkaitan dengan topik yang dibincangkan.

  rancangan bual bicara islam

  Episod 41 - 21 Okt - Isteriku Bukan Bibik
  Episod 36 - 13 Sept - Corot Sekarang Berjaya Kemudian
  Episod 35 - 06 Sept - Kembali Berseri
  Episod 34 - 30 Ogos - Engkau Merdeka (Prof Dr. Muhaya, Al-Farabi Band)
  Episod 33 - 16 Ogos - Graduan Ramadan
  Episod 32 - 09 Ogos - Harta Ramadan
  Episod 20 - 17 Mei | HotF | MedF -  Di Mana Silapnya
  Episod 19 - 10 Mei | HotF | MedF - Air Tangan Ibu
  Episod 18 - 03 Mei | HotF | MedF - Meriah Tapi Berhutang
  Episod 17 - 26 Apr | HotF | MedF - Bila Cerita Di Reka-Reka
  Episod 16 - 19 Apr - Cina Buta - Aida Khalida, Datuk Abu Hassan Din
  Episod 15 - 12 Apr - Apabila Keluar Rumah - Anne Ngasri
  Episod 14 - 05 Apr - Kahwin Ke Belajar? - Ustz. Syed Norhisyam, Ustz. Zamri & Isteri
  Episod 13 - 29 Mac - 1,2,3,4 - Ustzh. Zawiah, Zarina Zainuddin
  Episod 12 - 22 Mac | HotF | MedF -  Diari Rahsia - Utz Zawawi, IM Hassan & Isteri
  Episod 11 - 15 Mac | HotF | MedF - Menantuku Anakku
  Episod 10 - 08 Mac - Biras Kamceng (AC Mizan & Adlin)
  Episod 09 - 01 Mac | Hotfile | Surirumah Suami
  Episod 08 - 23 Feb | Hotfile | Cinta Baru Kekasih Lama - Dr. Robiah K Hamzah
  Episod 07 - 16 Feb | Hotfile | Bercinta Selepas Berkahwin
  Episod 06 - 09 Feb | Hotfile | Mediafire | Sayang Cucu
  Episod 05 - 02 Feb - Kasih Abadi
  Episod 04 - 26 Jan - Bermadu atau Andartu
  Episod 03 - 19 Jan - Kahwin Sudah Nikah Belum
  Episod 02 - 12 Jan - Pasangan 10
  Episod 01 - 05 Jan - Awasi Anak Berinternet

  Episod² 2011

  Tags: semanis kurma youtube, mediafire, online


  0 0
 • 10/22/12--06:32: Darjat, Azalea TV3

 • Darjat drama terbaru menggantikan Dan Bila Esok di Slot Azalea. Lakonan Syazwan Zulkifli, Talha Harith dan Ika Nabila. Sinopsis Darjat, mengisahkan tentang Haziq (Syazwan Zulkifli) yang merupakan remaja yang menghadapi dilema kehidupan yang menuntut pengorbanannya sebagai seorang anak. Haziq yang berasal dari sebuah keluarga yang susah terpaksa menyara keluarganya dengan membawa teksi.

  Berbeza dengan Karina (Ika Nabila) yang merupakan anak orang kaya kepada Mansor dan Rosmah. Walaupun berada dalam keluarga yang berharta namun kehidupan Karina sentiasa dikawal oleh ayahnya. Dia hanya dibenarkan berkawan dengan orang kaya anak orang berada sahaja. Jadi tidak hairanlah mengapa Karina sering ditemani oleh Maria dan Tini sahaja.

  Apabila Maria dan Tini keluar bersama buah hati mereka, Karina berasa amat bosan dan ketika mereka menonton wayang beramai-ramai, Karina membuat keputusan untuk pulang sendirian menaiki teksi. Sewaktu perjalanan pulang, beberapa orang lelaki yang di ketuai oleh Ghaz (Talha Harith) mahu menculik Karina dan kebetulan ketika itu Haziq berada di situ. Lantas Haziq menghulurkan bantuan dan kemudiannya berlakulah pertempuran di antara Haziq dan Ghaz.

  Karina berasa terhutang budi dengan Haziq dan meminta ayahnya mengambil Haziq sebagai pemandu peribadinya. Tambahan pula Haziq merupakan rakan Karina ketika di sekolah dahulu. Mansor walaupun terkenal dengan sikap kedekutnya terpaksa akur dengan kehendak Karina demi keselamatan anaknya. Maka bermulalah tugas baru Haziq sebagai pemandu peribadi Karina.

  Pertemuan demi pertemuan, akhirnya Haziq dan Karina dilamun cinta. Namun cinta mereka tidak direstui oleh Mansor kerana Haziq tidak setaraf dengan keluarga mereka. Di rumah Karina dikurung di dalam biliknya kerana Mansor tidak mahu anak gadisnya bertemu dengan Haziq. Mansor telah memasang hajat untuk mengahwinkan Karina dengan Ghaz. Tetapi mengapa Ghaz, yang pernah cuba menculik Karina sebelum ini? Siapakah Ghaz sebenarnya? Adakah kuasa cinta sejati Haziq cukup untuk membebaskan Karina daripada cengkaman bapanya? Untuk mengetahui apa yang bakal berlaku seterusnya jangan lupa untuk membuat temu janji anda bersama drama terbitan Primeworks Studios ini, setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 4.00 petang hanya di TV3!

  Episod 10 - 22 Okt | Online Video
  Episod 09 - 18 Okt | Online Video
  Episod 08 - 17 Okt | Online Video
  Episod 07 - 16 Okt | Online Video
  Episod 06 - 15 Okt | Online Video
  Episod 05 - 11 Okt | Online Video
  Episod 04 - 10 Okt | Online Video
  Episod 03 - 09 Okt | Online Video
  Episod 02 - 08 Okt | Online Video
  Episod 01 - 04 Okt

  Tags: youtube, mediafire, online, download, lagu tema, sinopsis, pelakon


  0 0
 • 10/22/12--06:33: Julia, Akasia TV3

 • Amir (lakonan Fizo Omar ) seorang yang agak nakal di sekolah, Amir telah ditangkap kerana merokok dan dikenakan hukuman rotan di hadapan guru-gurunya. Amir juga ada hati dengan seorang gadis bernama Sofia lakonan Izreen Azminda, tetapi Sofia dengan selamba menolak cinta Amir, dan mengatakan dia tidak ada hati dengan Amir. Sementara itu hubungan Amir dan Julia (lakonan Nabila Huda) semakin rapat, Julia berjaya merubah diri Amir dan Amir mulai menumpukan pelajarannya di sekolah.  Lagu tema: Sudah Cukup Sudah - Nirwana Band, Milikku - Duta, Tiada Rasa - Ika Nabila ft. Aliff Razali.

  Opening Video Julia
  Closing Video Julia

  Episod 17 - 22 Okt | Online Video
  Episod 16 - 18 Okt | Online Video
  Episod 15 - 17 Okt | Online Video
  Episod 14 - 16 Okt | Online Video
  Episod 13 - 15 Okt | Online Video
  Episod 12 - 11 Okt | Online Video
  Episod 11 - 10 Okt | Online Video
  Episod 10 - 09 Okt | Online Video
  Episod 09 - 08 Okt | Online Video
  Episod 08 - 04 Okt | Online Video
  Episod 07 - 03 Okt | Online Video
  Episod 06 - 02 Okt | Online Video
  Episod 05 - 01 Okt | Online Video
  Episod 04 | Online Video | Sinopsis
  Episod 03 | Online Video | Sinopsis
  Episod 02 | Online Video | Sinopsis
  Episod 01 | Online Video | Sinopsis

  Tags: youtube julia tv3, mediafire julia tv3, online julia tv3, download julia tv3, lagu tema julia tv3, pelakon julia tv3


older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 9 | newer